Gevelrenovatie Raadhuis

Krimpen
Bedrijfsmatig vastgoed

Keramische Gevelbekleding
FR is gespecialiseerd in de verwerking van Mosa tegels. Keramische gevelbekleding is heden ten dagen een veel gevraagd product. Door zijn functionaliteit en uitstraling is dit een uitstekend materiaal voor gevelbekleding in nieuwbouw en renovatie.

Er zijn eindeloze mogelijkheden door te spelen met formaat, patroon en kleur. De tegels worden volgens het ultragres-procedé in een modern productieproces tot hoogstaande fijn keramische tegels verwerkt. De Mosa tegels hebben een maximale dikte van 13mm, zijn laag in gewicht en vraagt hierdoor een lichte draagstructuur.

Opbouw gevelsysteem
Bij een geventileerde gevel worden de tegels op een (zichtbaar c.q. niet zichtbaar) aluminium frame tegen de binnenspouw bevestigd, al dan niet met toepassing van een isolerende laag.

Is de gevelopbouw niet-ventilerend dan wordt er tegen de binnenspouw harde isolatie aangebracht, waarop de keramische tegels worden gelijmd en de naden worden gevoegd.

FRC heeft de kennis in huis om mee te denken in de mogelijkheden en optimalisaties om een zo goed mogelijk balans te vinden in esthetische en prijstechnische zin. Naast het opwaarderen van het energielabel zijn exploitatiekosten, een esthetische opwaardering en de functionaliteit van de gevelafwerking belangrijk voor een gebouw. Mosa heeft tegels van esthetisch hoge waarde, die uitermate geschikt zijn voor schilafwerking bij het (na)isoleren van het gebouw.

De Exploitatiekosten zijn nihil, de tegels zijn onderhoudsarm en behoeven vrijwel geen onderhoud.

Terug naar projecten
Bezoekadres

Hambakenwetering 8B – I
5231 DC 's-Hertogenbosch

Postadres

Email: info@hoogheide.nl
Tel: 073 76 00 204
Fax: 073 76 00 205

Even sparren?

Wij zijn er voor u!